Pras.dk

Internetforbindelse er nærmest ikke til at leve uden i dag.

De fleste danskere har forbindelse til internettet i hjemmet. Vi benytter billigt bredbånd til at komme på internettet, læse blade, se reality-tv og meget andet.

Internetforbindelse er faktisk ikke til at være foruden mere.

Det væsentligste ved dit bredbånd er, at tilgangen er til at stole på. Bredbåndet skal til at regne med, så du ikke skal undvære noget, fordi tilgangen til internettet ikke reagerer. Det er derudover væsentligt, at forbindelsen er af høj hastighed. Det er ret varierende hvilken hurtighed, der er nødvendigt. Det afhænger af, hvad man benytter sin internetforbindelse til. Er det eksempelvis mest af alt tjekke facebook, er det ikke nødvendigt med lige så effektiv internet, som hvis du gamer nogle krævende onlinespil.

Der eksisterer en del bredbåndsudbydere blandt andet 3 mobilt bredbånd. Hos mange af dem har du også mulighed for at have din internetforbindelse, TV og mobilabonnement samme sted. Det kan ofte være en billigere løsning.

Har du haft samme bredsbåndudbyder og haft samme hastighed i mange år, kan det blive fordelagtigt at undersøge den pris, du afbetaler for din forbindelse. Internethastigheden øges tit, og omkostningerne falder efterhånden. Af den årsag er der en reel mulighed for, at du vil kunne indgå en bedre aftale i dag.

Kampen mellem bredbåndsvirksomhederne er stor, så mon ikke dit nuværende selskab er åben for at matche en billigere pris, hvis du hører dem om det.

Der er forskel på fiberbredbånd, kabelbredbånd og mobilt bredbånd.

Fiberbredbånd er en nyhed når det kommer til bredbåndsinternet. Med fiberbredbånd kan du være sikker på, at din internethastighed hele tiden er uden udsving. Fiberbredbånd kan godt være dyrere end de andre muligheder, men det er værd at undersøge markedet for det.

Kabelbredbånd er bredbånd via dit antennestik. Med kabelinternet kan du både få fjernsyn og internet. Det uheldige ved kabelinternet er, at det kan arbejde langsomt under stor belastning, hvis mange er på nettet samtidig.

Mobilt bredbånd. Mobilt internet er internet, du kan tage med dig alle steder. Mobil bredbånd virker over mobilnetværket. Du skal bare være i besiddelse af et simkort og en telefon, ipad eller computer, og så kan du surfe på internettet hvor end du er. Det er derfor rigtig nemt, men også en smule mere utilregneligt.

Flere vælger at have enten kabelinternet eller fiberbredbånd i deres hjem, og så tager de deres mobilbredbånd med når de er ude. Mobilbredbånd er ofte begrænset til et vist antal giga byte, og derfor er det ikke det allermest oplagte, når der skal streames film eller tv-serier på internettet.

På den anden side er mobilbredbånd meget belejligt at have med når man er væk hjemmefra, og man skal bruge navigator eller tjekke nyheder med mere som dagen går.