Pras.dk

Mange ved hvad det vil sige at købe ind i sidste øjeblik pga. aftensmaden. Det tager lang tid og er bøvlet. Den tid kan man spendere på noget, der er en del mere sjovt på en stressende arbejdsdag.
Det fikse ved måltidskasser er, at du ikke behøver at lave ugens mad og indkøb. I en af de populære måltidskasse er en forudbestemt mad-plan og netop de ingredienser, du skal bruge for at kokkerere indbydende aftensmad. Råvarerne bliver leveret i lige præcis de mængder, der skal anvendes. Derfor kommer du uden om at smide mad ud.

Der findes en del madleveringer på markedet. Der findes kasser med måltider til vegetarerne, allergikerne, de nysgerrige, dem der helst spiser økologisk, de miljøbevidste, børnefamilierne og dem, der lever for sig selv. Derfor er der selvfølgelig også en kasse med måltider, der passer perfekt til jer.

Ligemeget hvilken virksomhed du får måltidskasse fra, kan du vælge den, så kassen stemmer overens med din families ønsker. Du kan bl.a. justere hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange mennesker, der skal blive mæt. Og du kan også selv vælge hvilken ugedag, du foretrækker at få leveret din kasse.
Har du meget travlt til hverdag, kan du også købe måltidslevering, hvor retterne er færdiglavet, og det eneste, du selv skal bruge tid på, er at lune og anrette den. På den måde er du fritaget for selv at skrælle grøntsager og tilberede fjerkræ.
Foretrækker du derimod at forberede dine måltider selv, eksisterer der også rigelig chance for det.
Der er som nævnt i det ovenstående et kæmpe udvalg af måltidslevering, så der er én til dig uanset dine præferencer. Nogle af de mest populære firmaer er:

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet antyder – ret nemt. Du har mulighed for vælge imellem det store udvalg af forskellige madplaner. Der er hvad til hverdagen, retter fra andre lande, børnevenlig mad og så videre. Varerne i måltidskasserne fra Retnemt er magen til det, du handler i almindelige butikker med tilvalg af økologiske produkter, hvis du ønsker det. Du kan nemt skifte menuen i kasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Aarstiderne er de friske fødevarer og økologi vigtigt. Her får du masser af sunde produkter i dine måltider. Der er masser forskellige menuer at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Årstiderne et rigtig godt valg af måltidslevering. Der er derudover også rigelige muligheder for at vælge retter med gris, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er fortilberedt mad leveret til din dør. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at varme måltiderne og spise det. Lækkert i en stressende hverdag, hvor det stadig er en nødvendighed at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du vil have plantebaseret retter eller ikke. Du kan desuden kombinere det, hvis du kun har det bedst med enkelte retter uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood kasser med mad er mest retter med fisk og klimavenlige madplaner. Du kan også tilvælge kasser med kød og kylling. Skagenfood tilbyder derudover måltidslevering med tilberedt retter. Der er med andre ord enhver hos Skagenfood.

Husk at du kan tjekke fødevarestyrelsens smiley-vurdering for de enkelte udbydere af måltidskasser.