Pras.dk

Nyt mobilabonnement fra CBB Mobil

cbb-mobilabonnement

Da vores fjerne forfædre – Vikingerne – sad i deres vikingelandsbyer omkring lejrbålet, delte de også deres dage og deres drømme. Nu, takket være digitale medier, er cirklen omkring lejrbålet vokset til at omfatte (hvis vi ønsker det) hele menneskeheden.” – Du kan være en del af dette – helt enkelt ved brug af din mobil og bruge den digitale nøgle – nemlig dit mobilabonnementet med international data og taletid, fra CBB mobil.

Jeg kan være real-time med min mobil i mange roller. Garland McCoy, formand for Technology Education Institute, sagde: “Jeg kan være en real-time forlovet, forælder, mand, partner, problemløser, rådgiver, talsmanden mv., alt i mens jeg rejser overalt i verden, og – jeg kan – kun med en ganske lille indsats, kan jeg som regel styre denne realtidsinteraktion gratis! Noget der aldrig var muligt før.

Jeg kan lettere holde kontakten med venner der opholder sig på fjerne steder i verden. De, med hvem, jeg ville have mistet mest kontakt (fordi jeg virkelig ikke kan skrive breve eller tilbringe timer på telefonen), kan jeg nu opretholde et forhold til, nogle gange af en ret dyb og interaktiv karakter via sociale medier. Dette gør det muligt for os at vælge rigtigt, når vi endelig ser hinanden personligt.

Paul Saffo, en førende Silicon Valley-teknologisk forecaster og konsulentprofessor ved School of Engineering ved Stanford University, sagde: “Jeg har haft en emailadresse på mit visitkort siden 1982 og har nok elektronik på min person til at blive nervøs i lynvejr.

Digital tilslutning er blevet som ilt, helt afgørende for min forskning. Nettovirkningen af ​​disse innovationer har været, at knytte mig tættere på andre personer, og udvide mine interpersonelle forbindelser langt ud over internettet.

cbb-mobilabonnement

Mine digitale venner

Jeg har venner – tætte venner, som jeg har kendt i godt over et årti og med hvem jeg kommunikerer næsten hver dag. Vi har aldrig mødt personligt. Faktisk har vi aldrig talt over telefonen.

I slutningen af ​​dagen er de to, af de tre højeste menneskelige ønsker – 1) ønsket om at være nyttige, og 2) ønsket om at dele historier. Vi har gjort begge dele.

Mobile pladesamling

Teknologien letter vanskelighederne i det daglige liv. På grund af internettet har jeg til enhver tid adgang til stort set alle indspillede musik. Jeg kan få up-to-date kort og trafikdata for at undgå hændelser. Jeg kan bestille mad, dagligvarer eller en taxa, få opdateret information om min flystatus og navigere udenlandske byer via offentlig transit alt fra min telefon med et par fingerskruer.

Endelig og i mellemtiden, spekulerer jeg over om jeg nogensinde lærte noget før internettet? Kortkataloget? Næsten all menneskelige viden er lige ved hånden. Det er sjældent, at jeg stiller et spørgsmål om, at nogen endnu ikke har besvaret, og nu er mange af disse svar tilgængelige for alle med adgang til en søgemaskine.

Virkningen af ​​alle disse er dybt positiv. Og det er kun en smag af, hvad internettet og teknologiske fremskridt generelt lover.