Pras.dk

Find det bedste kviklån

kviklån

Find det bedste kviklån ved at sammenligne udbydere. Ansøg online om kviklån hos flere udbydere og vælg det bedste tilbud. Tjek de gode råd her

Find det bedste kviklån ved at sammenligne udbydere. Dette er helt centralt, hvis du står og skal låne penge her og nu. Du bliver nødt til at tjekke en række forskellige udbydere af kviklån for at danne dig et overblik over de forskellige tilbud. Vilkårene kan være meget varierende, og du må sætte dig lidt ind i de forskellige begreber i forhold til at låne penge, så du kan vurdere, hvad der er den bedste mulighed.

Kviklån er nemt og hurtigt

En stor fordel ved Kviklån er, at det er nemt og hurtigt at ansøge om lånet, og når lånet bevilges, får du det udbetalt straks, oftest samme dag. Desuden er der den fordel ved de fleste kviklån, at du ikke behøver forklare noget som helst om, hvad pengene skal bruges til. Ved at optage et kviklån slipper du for at skulle i banken og bruge tid på at forklare og svare på spørgsmål.

kviklån

Lånebeløb og tilbagebetaling

Men du må tage dig tid til at sammenligne de forskellige typer kviklån, der udbydes på internettet. Og du skal tænke dig om, inden du optager et lån. For det første skal det være helt klart, hvad pengene skal bruges til, og dermed også hvor mange penge du behøver at låne. For det andet er det vigtigt, at du har helt styr på, hvordan lånet skal betales tilbage.

Lån det, du har brug for

Lad os sige, du har set et vildt tilbud på en smartphone, som du bare MÅ have. Tilbuddet gælder kun i få dage, hvad gør du? I en sådan situation giver det mening at optage et lån på 5.000 kr. fordi udgifterne ved lånet så at sige tjener sig ind ved at benytte dig af det gode tilbud på telefonen. Men: Lad være med at falde for fristelsen til at låne mere end det, telefonen koster. Lån kun det, du har brug for.

Lån det, du kan betale tilbage

Og i næste omgang: Lån kun det, du kan betale tilbage. Læg et budget så du kan se, hvor meget du realistisk kan afdrage. Det bedste kviklån behøver ikke at være det billigste. Hvis det billigste medfører, at du skal betale det hele tilbage i næste uge, og du ved, at det kan du umuligt, ja så kan det jo være ligegyldigt.

Tjek løbetid, ydelse og ÅOP

Du må derfor sammenligne tilbud i forhold til lånebeløbet, løbetid, ydelse, gebyrer og de samlede omkostninger ved lånet. Ved optagelse af kviklån kan du i de fleste tilfælde justere på den periode, du har brug for til at afdrage lånet (løbetiden), dermed justeres også afdraget (ydelsen), og du kan da få et overblik over de samlede omkostninger ved lånet, målt i procent (ÅOP). På den måde kan du sammenligne tilbud.

Send mange ansøgninger

Find det bedste kviklån ved at sende låneansøgninger til adskillige udbydere. Det er ikke bindende at sende en ansøgning, så du kan sende så mange ansøgninger, du har lyst til. Når du så modtager låneaftaler til underskrift, må du sammenligne grundigt, inden du vælger det bedste kviklån, som du så skal underskrive med dit Nem-ID og sende retur. Først da er kviklånet bindende.